SunSolutions

Wilt u meer weten over de diensten van SunSolutions, onze webbased energiemonitoring oplossingen of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Geef het ons door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SunSolutions is in 2007 opgericht als energie adviesbureau en specialist op de levering en implementatie van webbased energiemonitoring systemen. Al snel verwierf SunSolutions exclusiviteit om het wereldwijd meest gebruikte systeem eSight in de Benelux te verkopen. Dit platform bleek uitermate geschikt voor het bouwen van energie portals voor dienstverleners en inmiddels gebruiken tientallen grote installateurs, energiebedrijven en adviesbureaus een systeem dat door SunSolutions ontworpen en ingericht is. Hun klanten krijgen inzicht in het energiegebruik en rapportages en adviezen op maat met onze monitoring systemen.

Door onze expertise op het vlak van automatisering van energie informatie, bouwden we veel kennis op over het meten en verwerken van energie meetdata. De systemen van SunSolutions verwerken honderdduizenden meterstanden en energieverbruikscijfers per dag uit slimme meters, gebouwbeheersystemen en van meetbedrijven. Al snel werd SunSolutions gevraagd de aanbesteding van meetdiensten te begeleiden voor klanten met vele honderden aansluitingen. Ons bedrijf begeleidde grote gemeentes, de NS, de Rijksoverheid en vele waterschappen om de dagelijkse meetdata te verwerven en te besparen op de maandlasten van de energie aansluitingen.

Ook op het vlak van energiemanagement breidde onze dienstverlening uit. Door van meetdata informatie te maken kunnen verspillingen opgespoord worden en besparingsmaatregelen gevonden, uitgevoerd en bewaakt worden. Voor grote industriële klanten, energiebedrijven en universiteiten leverde SunSolutions (interim) energiemanagers om de energiekosten te beheersen en te verlagen.

SunSolutions is gevestigd in Nijmegen. Directeur / eigenaar van SunSolutions is Siem Simonis.