Monitoren

SunSolutions is exclusief leverancier van het wereldwijd meest gebruikte webbased systeem eSight.

SunSolutions is de belangrijkste leverancier van webbased Energiemonitoring oplossingen in Nederland en Vlaanderen. Een Energiemonitoring systeem zet meetdata om in stuurinformatie, zodat u inzicht krijgt in uw verbruik en de mogelijkheden om erop te kunnen besparen.

SunSolutions kan verschillende webbased Energiemonitoring systemen leveren. Wij zijn exclusief importeur van de wereldwijd meest gebruikte en meest geavanceerde eSight software. Veel grote dienstverlers klopten al bij SunSolutions aan om met dit platform een monitoringstool voor hun klanten op te laten zetten. Maar ook eindgebruikers kunnen rechtstreeks hun monitoring software aanschaffen bij ons.

Naast de geautomatiseerde systemen om energie managementinformatie te genereren, kunt u ook bij SunSolutions terecht voor uw meetdata. Wij kunnen data die in uw gebouwbeheersysteem of Scada systeem zit ontsluiten. We begeleiden voor u de aanvraag van uw slimme meters. Wij regelen voor u een gunstiger contract bij uw meetbedrijf en begeleiden zelfs grote Europese aanbestedingen voor de inkoop van meetdiensten. En tenslotte helpen wij u op weg bij de aanschaf van draadloze webbased energiemeters en dataloggers.

Waar energie en ICT samenkomen levert SunSolutions de oplossingen!

Managen

Op zoek naar een (interim) energiemanager of ondersteuning bij uw energiebeheer? Vele klanten gingen u al voor!

Energiemanagement is zorgen voor een blijvend laag energiegebruik. Of  u nu gebruik wilt maken van een volledig ISO 50.001 Energiemanagementsysteem of gewoon op tijd de juiste acties wilt uitzetten: het begint met goede stuurinformatie. Dat betekent dat u energie verbruiksdata wilt combineren met gegevens als gebouwbezetting, productie aantallen, weerdata, et cetera om te kunnen sturen op betekenisvolle kengetallen en KPI's. Vervolgens wilt u de uitgezette maatregelen en projecten kunnen opvolgen en evalueren. Voor al deze wensen heeft u een goed werkend Energiemonitoring systeem nodig.

De rest is mensenwerk. Liggen de belangrijkste drijfveren in uw organisatie op kostenbesparing of wil u bedrijf meer doen aan duurzaamheid? Voert u besparingsprojecten zelf uit of besteed u deze werkzaamheden aan? Wie zijn de belangrijkste interne en externe stakeholders? Een Energiemanager moet verstand hebben van techniek, maar blijft zeker niet achter zijn bureau zitten. Bij SunSolutions vindt u mensen die verstand van zaken hebben,, maar die ook met uw organisatie werken om plannen in resultaten om te zetten.

Als energie mensenwerk wordt, levert SunSolutions de oplossingen!

Besparen

Energie besparen is specialisten werk. Voor iedere expertise hebben wij de professional in ons netwerk

Energie is een breed werkgebied. Wellicht wilt u advies over de te kiezen verlichting in uw kantoor. Maar mogelijk is uw energie vraagstuk de exploitatie van een biomassa centrale. Of het nu gaat om een Energielabel of de vergunning van een warmte-koude opslag systeem, u bent bij ons aan het goede adres.

SunSolutions wil haar klanten volledige dienstverlening op energiegebied kunnen bieden; tegelijkertijd realiseren we ons dat we nooit alle expertise in één bedrijf kunnen bundelen.... maar wel onder één dak! Daarom werken wij met een uniek concept: verschillende zelfstandige energiespecialisten werken met elkaar samen, alle vanuit ons kantoorpand in Nijmegen. We nodigen u graag uit om op de koffie te komen en ons bijzondere concept zelf te bekijken. Want, zo veel gedreven energieprofessionals onder één dak geeft iedereen energie!

Waar mensen met energie samenwerken, biedt SunSolutions de oplossingen.