Nieuwe vacatures

Het werk loopt weer de spuigaten uit bij SunSolutions en we zijn dan ook hard op zoek naar versterking van ons team. Met twee nieuwe krachten maar liefst.

Op dit moment zijn we hard op zoek bij SunSolutions om ons team te versterken. We zijn op zoek naar een frontend developer die helpt om onze energiemonitoring applicaties zo mooi mogelijk voor het voetlicht te brengen in apps, op het web en op presentatie dashboards. Het helpt als je snapt hoe je data zo informatief mogelijk weet te presenteren in grafieken, widgets en rapporten. Kijk gauw bij de vacatures als je interesse hebt.

Ook zoeken we versterking in het team dat onze klanten helpt met het opzetten van energiemonitoring applicaties. Een specialist dus die snapt hoe je energiemonitoring inzet om energie, CO2 en kosten te besparen. Onze klanten beheren vaak verbruiksdata van vele duizenden aansluitingen. De automatisering moet daarbij dus helpen om hierin de besparing 'pareltjes' te vinden. Weet jij hoe je dit moet aanpakken of wil je dat bij ons leren? Neem dan gauw even een kijkje hier.