Nieuwe vacatures

Het werk loopt weer de spuigaten uit bij SunSolutions en we zijn dan ook hard op zoek naar versterking van ons team. Met twee nieuwe krachten maar liefst.

Waterschap HHNK start met aansluitregister eSight

Het waterschap Hoogheemraadschap Hollands NoorderKwartier (HHNK) heeft een groot aantal meetbare aansluitingen in eSight, denk aan verschillende pompen, gemalen en installaties. Met veel meters wil je snel kunnen schakelen tussen overzicht van alle aansluitingen naar detail inzicht van (groepen) meters.
In het aansluitregister van eSight kunnen deze aansluitingen geplaatst worden met behulp van GPS coördinaten. Op een Google Maps omgeving kan de gebruiker verbruiken en aansluitingen heel snel bekijken. Beheert u ook een groot aantal aansluitingen in eSight? Dan is het aansluitregister zeker een goede tool voor u. Meer informatie over deze integratie? Siem vertelt u er graag meer over. 

Engie zet eSight in voor bewaking WKO's

In een artikel op Platform duurzame huisvesting vertelt Engie hoe ze WKO systemen optimaal laten presteren. De energiemanagement software eSight is daar een onmisbaar onderdeel van.

Nieuws van de Energievakbeurs

Op de Energiebeurs stonden we met onze eSee Dashboards en lieten we zien wat de nieuwe features in eSight 2017 zijn. 

Afscheid van LIFT

Lift Energiemonitoring, zusterbedrijf van IF Technology, werkt al sinds 2008 met eSight. Dit jaar is de beslissing gevallen om volgend jaar over te gaan op een nieuw platform.

Webinars

Benieuwd naar wat er nieuw is in eSight versie 2017? Of de geheel nieuwe eSee dashboard builder? Schrijf je in voor één van de twee webinars.

EEP voor onderwijsinstellingen

MJA-instellingen moeten voor 1 oktober hun plannen voor de periode 2017 t/m 2020 inleveren. SunSolutions stelt deze Energie Efficiency Plannen op voor hogeschool Inholland en voor de TU Delft.

eSight opfriscursus

Nieuwe medewerkers of is het gewoon eens tijd om uw eSight kennis op te frissen?

Maak dan gebruik van onze klassikale training op 20 mei 2016.

Unica & Rijksvastgoedbedrijf

Unica is verkozen om actief energiemanagement voor het Rijksvastgoedbedrijf uit te gaan voeren en zet daarvoor eSight in.  
Lees hier verder...

 

Energiebeurs en klantendag

SunSolutions stond ook dit jaar op de Energiebeurs en organiseerde zelfs een speciale eSight gebruikersdag op de beurs.

 

Hoogleraar breekt lans voor monitoring

Professor dr. Kornelis Blok zegt in zijn inauguratierede aan de TU Delft: "Er is een gevleugelde uitspraak: What gets measured, gets done. Als je gaat meten, gaat er wat gebeuren. Het feit dat we te weinig monitoren, belemmert ons ernstig in het effectief sturen van ons energiegebruik."

Preview eSight 2016.1

De nieuwste versie van eSight gaat veel verbeteringen brengen in (interactieve) grafieken!

BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Radboudumc te Nijmegen.

Rijksoverheid bespaart miljoenen

SunSolutions begeleidde de Rijksoverheid bij de aanbesteding van meetdiensten. Mede door onze inzet besparen rijksdiensten als Rijkswaterstaat en Rijksgebouwendienst nu een kwart miljoen per jaar voor de komende acht jaar.

BAM helpt klanten echt energie te besparen

Onze klant Koninklijke BAM groep gebruikt het monitoring systeem eSight heel intensief. Vele honderden klanten met duizenden aansluitingen worden gemonitord door de energie experts van BAM. Maar BAM gaat een stap verder en helpt de klant met de informatie ook daadwerkelijk te besparen.

Energieprofessionals teamuitje

Sinds een jaar werken we op de Kerkstraat in Nijmegen nu met een team van energieprofessionals bestaande uit ZZP-ers, startups en kleine MKB bedrijven. Hoog tijd voor een teamuitje dus.

PV aanbesteding TU Delft

TU Delft laat een hectare aan zonnepanelen (1,2 MegaWatt) plaatsen op haar daken. SunSolutions begeleidt deze complexe aanbesteding.

Fudura energiemonitoring

Het meetbedrijf Fudura (onderdeel van Enexis) zocht een automatiseringspartner om energiemonitoring aan al haar klanten te kunnen bieden. Die partner is inmiddels gevonden in SunSolutions.

eSight Cloud groot succes

Afgelopen oktober lanceerde SunSolutions het eSight Cloud concept voor dienstverleners. Deze aanpak bleek enorm aan te slaan.

TU Delft Energiemanagement

Adviseurs van SunSolutions zijn al meer dan tien jaar betrokken bij het Energiemanagement van TU Delft. Dit jaar zijn de adviesdiensten aanbesteed, maar SunSolutions sleepte wederom de opdracht in de wacht.

Energiebeurs 2013

SunSolutions introduceert eSight Cloud en innovatieve webbased hardware oplossingen op de Energiebeurs.

Aanbestedingen Rijksoverheid en NS

SunSolutions begeleidt de Rijksoverheid en de Nederlandse Spoorwegen bij de Europese aanbestedingen voor het inkopen van (onder andere) meetdiensten.

Dalkia kiest voor eSight

Na een lang selectieproces kiest Dalkia Benelux voor het eSight pakket om energiemonitoring voor al haar commerciële klanten uit te voeren.

eSight app gelanceerd

SunSolutions heeft de eSight app ontwikkeld en tijdens de Energiebeurs werd deze gelanceerd.

Partnership Delta en SunSolutions

Delta wil haar klanten professioneel energie advies bieden. Op het gebied van energiemanagement en -monitoring beveelt zij haar klanten SunSolutions aan.

Energiebesparing in kastelen

Ook in kastelen en monumenten is het mogelijk om energie te besparen. SunSolutions adviseert Geldersch Landschap en Geldersche Kastelen hoe ze tot een lagere energierekening kunnen komen.

2010 succesvol eSight jaar

Ook in 2010 zijn weer heel wat bedrijven en instellingen toegetreden tot de eSight familie en goed op weg om professioneel Energiemonitoring in te richten.